Penggemar Ais

Sunday, January 23, 2011

Ahad yang cantek!:D

Assalamualaikum.Salam ahad.Oh sebenarnya nak letak tajuk Beautiful sunday.Tapi saja letak dalam BM.Lucu pula.Macam ahad tu adalah orang.heh :P This is so random update.Lets cekidaut:

1.Old story.Little bit about AJL.Sedihla Faizal Tahir tak menang AJL.Eventhough menang best performance.But I want more.Mengada.Aku pulak yang lebih-lebih kan.hehehehe :D Anyway,congratulation and celebration.Tahniah FT.You're the best!

2.Pastu kan.Best teramat best la music arrangement Cinta Sempurna yang Yuna nyanyi time AJL tu. Outstanding.Well done Yuna!.Yuna is so sweet and humble.Keep it up ya..(Aku ingat Yuna akan menang.If not the 1st one,atleast top 3.Tapi takpa la.Ku tetap akan menyokong Yuna.hihihi..)

3.Topik lain pulak.Apa perasaan korang kalau seorang lelaki sanggup bangun tengah malam or around 2-3 am untuk qiamulail dan berdoa untuk korang?Kalau aku,serius terharu. (T_T)

4.Next is,AKU DAH ADA TWITTER.hahahaha.semangat.siap caps lock on.padahal orang lain lama dah bertwitter.Aku buat account ni around last week.Best pulak.tweet tweet tweet..

5.I discovered about something. Macam jumpa apa je.Siap discover bagai.hehehe..As eberiwan (everyone.saja mengade eja macam gedik.oh no!muntah hijau.) knows 'Revenge is always sweet.' Bukan aku la yang balas dendam ke apa.That is so not me.Cuma biasala.What goes around comes around.Kalau semalam kau buat jahat,esok-esok orang pulak buat jahat dengan kau.Gitu la.Moral of the story,be nice to everyone around u.Tak rugi pun.Untung lagi ada.Sebab siapa tahu satu hari nanti,berlipat ganda kebaikan yang kita dapat.Insyaallah.

6.Aku makin hitam la.Padahal duduk rumah.Pelik bin ajaib.Walhal dulu dekat KL.Makin cerah pulak.Jom gi KL mencerahkan kulit.heheheh :D

7.Semoga minggu depan akan membawa kegembiraan dan kemanisan dalam hidup.Ayat macam orang nak kawen je.hahahaa.Apa pun,jom doakan yang terbaik buat aku secara berjemaah.Amin.(Padahal tak tahu nak cakap apa dah.Tapi nak jugak cukupkan tujuh.Sebab rasa nombor tujuh cantik.hehehe.Takda kaitan.) Tapi betol la,serius ni.Doakan aku ye kawan-kawan.Doakan aku dapat kerja cepat.Nanti leh belanja korang.heehehe..Really need it.Thanks muchie for the Doa.Love.






Much love,
Si Penggemar Ais ^^

2 comments:

tity said...

komen mengikut no. isu:

2. adik aku pun ckp yuna perform best mlm tu.

4. hoo..jom main tweet tweet...hehe.

6. aku d rumah pun makin banyak jerawat ow..jom2 g kL utk kembalikan kulit yg dulu..hihi

7.semoga kita cepat2 lah dapat kerja ya...amiinn..

Didi said...

reply pun ikut no.haha.hihih :P

2.kan.tu la.sebab dia tukar arrangement.even faizal tahir pun puji new music arrangement tu.

4.yahhh.jom.tweet2..aku guna didi_masyitah kununs..hihihi..

6.itula.ada few yang tegur.sendiri pun rasa makin gelap.sadis.jom gi kl!:D

7.amin10000000..aminnnnnn..